Direct naar content

Ben je op zoek naar een (bij)baan in de horeca? Kom dan naar het Jobcafé op maandag 25 april van 10.00 tot 12.00 uur in Eethuys-Café De Generaal in Baarn. Je kunt hier in gesprek met horeca ondernemers uit Soest en Baarn die op zoek zijn naar personeel voor diverse functies binnen de horeca.

Het Jobcafé wordt georganiseerd door het WSP regio Amersfoort in samenwerking met de Gemeenten Soest en Baarn en de Koninklijke Horeca Baarn-Soest. Het banenevent is onderdeel van een stimuleringsproject voor de werving en het behoud van personeel in de horeca. Het initiatief daarvoor is genomen door de Gemeente Soest.

Ontdek de horeca

Tijdens het Jobcafé kun je in gesprek met diverse horeca ondernemers, maar ook ervaren wat de horeca inhoudt. Wat is er te doen?

  • Dienblad-race: Hoe is het om met een vol dienblad te lopen?
  • VR brillen: Stap in de virtuele wereld van diverse beroepen
  • CV Check: Bespreek jouw CV met een adviseur
  • Film: Bekijk hoe de dag eruit ziet van een hotelmanager, housekeeper, kok en medewerker bediening
  • In gesprek met werkgevers die personeel zoeken: wat is er mogelijk voor jou?
  • Informatie over scholing

Aanmelden

We zien je graag op 25 april in Eethuys-Café De Generaal aan de Luitenant Generaal van Heutszlaan 5 in Baarn. Het café ligt vlakbij NS station Baarn en op 5 minuten afstand van de A1 en A27. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein. Wil je erbij zijn? Meld je aan door onderstaande formulier in te vullen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.