Direct naar content

Werkgevers in de regio Amersfoort zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Vooral in de sectoren Logistiek & Transport en Techniek en Bouw staan veel vacatures open. In deze branches kun je verschillende kanten op zowel op (v)mbo- als op hbo-niveau en dat zorgt voor veel toekomstperspectief, ook als je zij-instromer bent en/of geen ervaring hebt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij meer weten welke kansen er voor je zijn in bovenstaande branches? Meld je dan aan voor een oriënterend 1-op-1 gesprek met onze branchespecialisten van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort op donderdag 14 april 2022 tussen 12.30 en 14.30 uur op ons kantoor aan de Stadsring 75 te Amersfoort. Het gesprek zal maximaal 20 minuten duren en we vertellen je onder meer over de mogelijkheden en omscholingstrajecten. En mocht je zelf ook vragen of wensen hebben, stel die dan gerust.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door een mail te sturen met jouw recente cv naar Khalid Hamimid: [email protected]. Je krijgt vervolgens een bevestiging van je aanmelding. We zien je heel graag de 14e april!