Direct naar content

Wil je graag meer weten over de zakelijke dienstverlening? Kom dan naar ons inloopspreekuur zakelijke dienstverlening en hoor meer over werken in de horeca, detailhandel, administratie en ICT. Elke donderdagmiddag zitten onze accountmanagers van brancheteam zakelijke dienstverlening van 13.00 tot 15.00 uur klaar in het Werkcentrum regio Amersfoort. 

Je kunt elke donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur zonder afspraak het werkcentrum binnen stappen. Onze collega’s zitten klaar voor werkgevers en werkzoekenden om meer te vertellen over de mogelijkheden in de zakelijke dienstverlening.

Zij kunnen werkzoekenden informeren over baanmogelijkheden, actuele vacatures, leerwerktrajecten en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Werkgevers kunnen meer horen over de dienstverlening van het WSP, zoals de werving en selectie van personeel en inclusief ondernemen.

Benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden in de zakelijke dienstverlening? Stap dan eens het Werkcentrum regio Amersfoort binnen op donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.