Direct naar content

Wil jij net zo makkelijk de boom in klimmen als  op de ladder? En ben jij wild van zagen? Start dan als leerling boomverzorger in de omgeving van Amersfoort! Een boomverzorger zorgt ervoor dat bomen gezond worden of gezond blijven. Hierbij kun je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor de gehele verzorging van de bomen in een bepaald gebied, waarbij ook het planten en onderhouden van bomen kan horen. Een prachtbaan in de hoogste toppen dus!

Wat houdt het beroep van boomverzorger in?

Op dinsdag 15 februari 2022 om 10.30 kun je vrijblijvend een informatiebijeenkomst bijwonen en in gesprek gaan met de werkgever en opleider. De bijeenkomst wordt gehouden bij het Werkplein aan de Stadsring 75 in Amersfoort.

Zie jij het na deze voorlichting helemaal zitten om kosteloos opgeleid te worden tot boomverzorger? Dan kun je je aanmelden voor dit leerwerktraject tot boomverzorger. Je hebt de kans dat jij eind maart al in de boom zit met wel 5 erkende certificaten op zak!

Je moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Jij hebt je rijbewijs B (BE is een pré)
  • Jij bent gedreven
  • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Jij bent fysiek in staat om de werkzaamheden uit te voeren
  • Jij bent gemotiveerd met de juiste werkmentaliteit
  • Jij spreekt Nederlands op minimaal niveau B1 (nodig voor het volgen van de cursussen)

Herken jij je in bovenstaande ? Meld  aan door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar [email protected]

We volgen tijdens de voorlichting de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat iedereen 1,5 meter afstand moet houden, een mondkapje moet dragen en thuis moet blijven bij klachten.