Direct naar content

Een groep met 7 werkgevers is in januari gestart met de training Werk Onbeperkt voor werkgevers. De training, die wordt gegeven door Werkkracht, is aan hen aangeboden door de gemeente Nijkerk en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort.

De werkgevers A1 Verhuur, Tippoint, Mobility Invest Group, Dierenpark Amersfoort, Ministerie van Defensie, Portaal en Praxis Doe-Het-Zelf Center hebben allemaal mensen met een beperking in dienst, maar willen (nog) meer kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Aan de training deden direct leidinggevenden en/of collega’s mee die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van mensen met een beperking op de werkvloer.

Training Werk Onbeperkt

De Training Werk Onbeperkt is om specifieke kennis, houding en vaardigheden aan te leren en te versterken die nodig zijn voor de juiste begeleiding van kwetsbare medewerkers in een team of organisatie. Met als resultaat: het bevorderen en onderhouden van duurzame en inclusieve arbeidsrelaties binnen teams en organisaties.

In de trainingen krijgen de deelnemers praktische handvatten aangereikt over de aandachtspunten bij het inwerken en inzicht in psychische beperkingen. Daarnaast leren zij welke benaderwijzen passen bij welke gedragingen en oefenen zij in het toepassen van verschillende benaderwijzen

Alle deelnemers behaalden hun certificaat van deelname.