Direct naar content

In het Inclusive Fieldlab zoekt de Amfors groep, de sociale werkvoorziening van de regio Amersfoort naar technologisch of sociaal innovatieve oplossingen die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen om mee te doen op de (reguliere) arbeidsmarkt. Zij brengen in het Fieldlab medewerkers in aanraking met nieuwe technologieën, zoals een exoskelet, smart beamer en cobot.

Amfors zet zich in om voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt te creëren. In het Amfors Inclusive Fieldlab zoeken zij naar technologisch of sociaal innovatieve oplossingen die mensen ondersteunen om mee te doen op de (reguliere) arbeidsmarkt.

Zelf de innovaties ervaren

Organisaties die interesse hebben om de innovaties te ervaren, kunnen een afspraak maken voor een innovatietour door het fieldlab. Zij kunnen tijdens deze tour kennis maken met de Smart Beamer, een Operator Support System dat instructies projecteert op het werkblad om zo een medewerker te helpen bij complex assemblagewerk. Ook het Exoskelet, die ondersteuning biedt bij tilwerkzaamheden, komt aan bod in de tour.

Meer informatie over de innovaties en het fieldlab is te vinden op https://www.inclusivefieldlab.nl/