Toekomstige buschauffeurs gevonden op Chauffeursdag

Het WSP regio Amersfoort heeft maandagmiddag 28 januari samen met Keolis Nederland en Randstad Transport verschillende toekomstige buschauffeurs gevonden. Zij organiseerden samen de Chauffeursdag om werkzoekenden te informeren over het beroep van buschauffeur.

Iedereen die aan het werk wil als buschauffeur was welkom. Het belangrijkste is dat zij de buschauffeur willen zijn die passagiers comfortabel, veilig en op tijd naar hun bestemming brengt.

Bijna 40 werkzoekenden woonden een presentatie bij. Randstad, Keolis en een chauffeur vertelden meer over de opleiding en het werken als buschauffeur voor Syntus. Wie hier enthousiast van werd, mocht meteen in gesprek met Randstad.

 

Van de 32 werkzoekenden die hebben meegedaan aan de Speedmeet, zijn 13 mensen door naar de volgende ronde. Zij gaan onder andere een rijtest maken. Twee personen hadden al het juiste rijbewijs en gaan verder in gesprek. Nog een groep van 12 werkzoekenden gaat verder in gesprek. Zij hebben extra punten die besproken moeten worden voor ze verder gaan met de rijtest.

Hiermee is een mooi resultaat behaald. Binnenkort wordt een tweede Chauffeursdag gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *