Succesvolle Speedmeet Monday voor Productie Logistiek en Transport

Maandag 18 februari organiseerde het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) de Speedmeet Monday Productie, Logistiek en Transport in restaurant De Bank in Amersfoort. Het evenement stond in het teken van werk in de branches productie, transport en logistiek. Tijdens de ochtend spraken 15 werkgevers en uitzendorganisaties met bijna 60 werkzoekenden die graag voor hen aan het werk gaan.

Werkgevers en uitzendorganisaties als Djobs, Globen, Tempo-Team, Timing en Noot personenvervoer spraken met de tientallen werkzoekenden over werk. Zij maakten allemaal diverse vervolgafspraken om op een later moment uitgebreider kennis te maken.

De werkzoekenden konden daarnaast een CV en LinkedIn Check laten doen en een professionele foto voor een CV of LinkedIn pagina laten maken door een professionele fotograaf. Het WSP regio Amersfoort was ook zelf aanwezig met een vacaturewand vol openstaande vacatures.

Het WerkgeversServicepunt organiseert regelmatig banenevenementen zoals de Speedmeet Monday. Op maandag 18 maart vindt in De Bank de Speedmeet Monday Hospitality plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *