Speedmeet in Soest

Werkgevers en werkzoekenden uit Soest gaan op donderdagochtend 28 maart met elkaar in gesprek op een Speedmeet. De banenmarkt wordt georganiseerd  door de Gemeente Soest, Uitvoeringsorganisatie BBS en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort.

Werkzoekenden zijn welkom van 9.30 – 13.00 uur in het Grand Café Soestdijk aan de vredehofstraat 6 in Soest. Wethouder Liesa van Aalst opent de banenmarkt om 9.30 uur. Aansluitend zullen de werkgevers vertellen welke vacatures zij open hebben staan en naar wie ze op zoek zijn. Werkzoekenden gaan de rest van de ochtend met werkgevers in gesprek. Klikt het en kunnen ze iets voor elkaar betekenen, dan kunnen zij een vervolgafspraak maken. Het doel van de speedmeet is om werkzoekenden te helpen om een passende baan te vinden.

Werkgevers

Op de Speedmeet komen diverse werkgevers uit Soest en omgeving zoals Lyvore,  De Kastanjehof, Branderhorst Facilitaire Diensten, Haico Tweewielers, King Arthur Groep, Koks voor Koks, Teamnet, Jansen & Buijvoets en de uitzendorganisaties Timing, FID uitzendbureau, Werkt ook voor jou, Bring to Work en Actief Werkt. Ook is De Ondernemersladder aanwezig.

Aanmelden voor de banenmarkt

Bent u werkgever in Soest en wilt u aanwezig zijn? U kunt zich aanmelden via communicatieWSP@amersfoort.nl. Werkzoekenden uit Baarn, Bunschoten en Soest, maar ook uit omliggende gemeenten, zijn op donderdag 28 maart welkom tussen 9.30 en 13.00 uur in het Grand Café in Soestdijk. Zij moeten zich wel aanmelden via het aanmeldformulier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *