Sociaal ondernemen
Mail ons

Of bel ons op 033 – 330 36 26

 

Talent in goede Banen

WSP regio Amersfoort voert de campagne Talent in goede banen van het Werkbedrijf regio Amersfoort uit. Het Werkbedrijf regio Amersfoort is een bestuurlijk netwerkoverleg, wat verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Banenafspraak. Werkgevers in deze regio moeten binnen de Banenafspraak tot 2026 ruim 1.800 nieuwe werkplekken creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Binnen de overheid en het onderwijs gaat het om ruim 450 banen. Wilt u ook gaan werken met talenten uit de Doelgroep Banenafspraak. Kijk voor meer informatie en lees ervaringsverhalen van andere ondernemers uit de regio op www.talentingoedebanen.nu.

Ervaringen uit de praktijk

Talent Barmak Razmanda werd door trajectbegeleiders van de gemeente Amersfoort geholpen bij het vinden van een passende arbeidsplek. Dit lukte via het WSP bij Cycloon Post.

Voor werknemers met een arbeidsbeperking is het belangrijk om op de werkvloer goed begeleid te worden. Dat geldt ook voor Barmak. Mede door de begeleiding van zijn jobcoach Linda Dolstra gaat het werken bij Cycloon Post Barmak goed af.

ACA Groothandel uit Stoutenburg Noord vroeg WSP regio Amersfoort voor hen op zoek te gaan naar een kandidaat. Accountmanager Jurn van Middelaar stelde kandidaat Ali Can aan hen voor. Ali heeft veel structuur en herhaling nodig in zijn werk, maar is helemaal op zijn plek bij de groothandel.