Nieuws
Mail ons

Of bel ons op 033 – 330 36 26

 

Eerste groenten Mijn Boerderijtje de grond in

Tuinieren vanaf de bank. Het kan met het online tuinplatform Mijn Boerderijtje. Op een groot stuk land aan de Voskuilerweg in Woudenberg zijn dinsdag 14 mei 2019 de eerste groenten gepoot. Mijn Boerderijtje is een online platform waarmee iedereen zijn of haar eigen biologische groenten vanaf de bank kan verbouwen.

De leden kiezen via het online platform welke groenten zij willen verbouwen. Deze groenten gaan aan de Voskuilerweg echt de grond in. De tuinman krijgt hulp van werkzoekenden die via het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) bij Mijn Boerderijtje aan de slag gaan om weer in het werkritme te komen. Verder lezen.

Werkgevers ambassadeur voor campagne WSP

Een groep ambassadeurs gaat het WSP regio Amersfoort helpen bij de campagne WSP Werkt voor iedereen. Het gaat om werkgevers die graag inclusief willen ondernemen en een goede samenwerking hebben met het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort. Zij dragen deze boodschap uit en organiseren samen met het WSP diverse bijeenkomsten. Ook ontwikkelen de ambassadeurs samen met het WSP verschillende initiatieven.  

De ambassadeurs zijn maandag 15 april voor een lunch in de Observant ontvangen door wethouder Werk en Inkomen Cees van Eijk. Hij nodigde hen uit om kennis met elkaar te maken en een aftrap te geven aan het ambassadeurschap. Verder lezen.