Nieuws
Mail ons

Of bel ons op 033 – 330 36 26

 

25 april 2019: Vacaturecafé Koningsdag editie

De koninklijke familie viert Koningsdag dit jaar in Amersfoort. Wij geven ons Vacaturecafé daarom een koninklijk tintje. Komt u donderdag 25 april naar het Vacaturecafé Koningsdag editie op het UWV werkplein aan Stadsring 75 in Amersfoort?

Tussen 9.30 en 12.30 uur kunt u in gesprek met diverse uitzendorganisaties uit de regio. Meer informatie.

30 april 2019: Speedmeet bij Drukkerij

Het WSP regio Amersfoort organiseert op dinsdag 30 april een Speedmeet bij een Drukkerij in Amersfoort. De speedmeet wordt gehouden bij de drukkerij en start om 13.00 uur.

Voor de afdeling nabewerking zijn zij op zoek naar vouwers, binders, vergaarders en een snijder. Uiteindelijk draagt elke van deze grafische productiefunctie bij aan het tot stand komen van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct: het boek. Meer informatie.

9 mei 2019: Participatie- en Banenbeurs Nijkerk

Op donderdag 9 mei organiseert het WSP regio Amersfoort samen met de gemeente Nijkerk en de Nijkerkse Uitdaging de Participatie- en Banenbeurs in Nijkerk.

Tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen die aan het werk wil of informatie wil ontvangen over scholing, stage of dagbesteding welkom. Meer informatie.

2 oktober 2019: Jongerenmiddag Defensie

Op 2 oktober 2019 organiseert het WSP regio Amersfoort opnieuw een Jongerenmiddag Defensie. Tijdens de jongerenmiddag, die wordt georganiseerd door de Leerwerkloketten, Servicepunt Defensie, WerkgeversServicepunten en het Ministerie van Defensie, kunnen jongeren zien én ervaren of werken bij Defensie iets voor hen is.

Bekijk de video van één van de Jongerenmiddagen die in 2018 in Amersfoort op de Bernhardkazerne is georganiseerd.