Nieuws
Mail ons

Of bel ons op 033 – 330 36 26

 

4 september 2019: Speedmeet assemblage CMM

Voor CMM Services in Amersfoort, een productiebedrijf dat laadpalen voor elektrische auto’s maakt, zoekt het WSP regio Amersfoort minimaal 12 assemblagemedewerkers. Samen organiseren we op woensdagochtend 4 september een speedmeet bij CMM aan de Magnesiumweg 1 in Amersfoort.

In deze functie ben je bezig met het in elkaar zetten van laadunits. Het is licht en repeterend werk. Ervaring is niet belangrijk, wel je inzet en motivatie. Meer informatie.

2 oktober 2019: Jongerenmiddag Defensie

Op 2 oktober 2019 organiseert het WSP regio Amersfoort opnieuw een Jongerenmiddag Defensie. Tijdens de jongerenmiddag, die wordt georganiseerd door de Leerwerkloketten, Servicepunt Defensie, WerkgeversServicepunten en het Ministerie van Defensie, kunnen jongeren zien én ervaren of werken bij Defensie iets voor hen is.

Bekijk de video van één van de Jongerenmiddagen die in 2018 in Amersfoort op de Bernhardkazerne is georganiseerd.

3 oktober 2019: Zorgfestival

Op donderdag 3 oktober organiseert het WSP regio Amersfoort in samenwerking met Utrechtzorg, WSP Utrecht en WSP Gooi en Vechtstreek een zorgfestival. Tijdens dit zorg en welzijn festival laten we samen met diverse zorgaanbieders zien wat de zorgsector zo bijzonder maakt. Op een toepasselijke locatie in de Utrechtse wijk Overvecht: het ZIMIHC Theater Stefanus.

Ben je benieuwd of werken in zorg en welzijn bij je past? Kom dan naar deze ochtend toe. Meer informatie.