Drukbezocht Love2Work Banenevent

Ruim 150 werkzoekenden hebben maandag 10 december het Love2Work banenevent van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort bezocht. Zij konden in De Observant in gesprek met werkgevers en uitzendorganisaties over vacatures en leerwerkmogelijkheden.

De ochtend werd geopend door de Amersfoortse wethouder Cees van Eijk. Hij wenste alle werkgevers en werkzoekenden veel succes én passie toe bij de gesprekken tijdens Love2Work. Daarnaast verwees hij naar de campagne ‘Werkgevers met een groot hart’ die in 2019 start vanuit het Regionaal Werkbedrijf en het WSP.

 

Uitzendorganisaties Randstad, Tempo-Team, Olympia, Djops, Heuma, Dit en Timing spraken in de ochtend ruim 60 werkzoekenden over werk. Daarnaast toonde het WSP een deel van haar eigen vacatures op de vacaturewand. Werkzoekenden konden hier direct op reageren.

Ook kregen zij de mogelijkheid om een LinkedIn foto te maken door een professionele fotograaf en werd hun LinkedIn pagina en CV bekeken en beoordeeld door medewerkers van het UWV.

Zorg en Welzijn

De middag stond Love2Work in het teken van de sector Zorg & Welzijn. De opening werd verzorgt door de vloggende verpleegkundige Tommie in de Zorg. Hij gaf een interactieve workshop waarin voldoende ruimte was voor vragen vanuit de bezoekers.

Zij konden daarna in gesprek met werkgevers over werken en/of leren in de zorg. Zo waren onder andere Amerpoort, Lyvore, GGZ Centraal, Kwintes, SKA kinderopvang, ‘s Heeren Loo en Beweging 3.0 aanwezig. Ook hier stond het WSP er met de vacaturewand. Het Leerwerkloket vertelde meer over de mogelijkheden om te leren. Daarnaast gaf Zora de Zorgrobot de hele middag demonstraties.

De middag werd door bijna 100 werkzoekenden bezocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *