Direct naar content

Door de coronacrisis heeft u mogelijk (tijdelijk) een tekort aan personeel of juist een tekort aan werk voor uw medewerkers. De accountmanagers van het WSP regio Amersfoort helpen u graag met de werving en selectie van nieuw personeel of kunnen u in contact brengen met andere werkgevers die mogelijkheden hebben voor uw personeel.

Bent u op zoek naar personeel of heeft u juist werk beschikbaar? Meld het ons en wij bekijken de mogelijkheden bij andere werkgevers in ons netwerk.

Via het platform NLWerktDoor kunt u ook bekijken of u een match kunt maken met een werkgever in onze arbeidsmarktregio of juist landelijk.

Vacatures in de regio

De openstaande vacatures waar het WSP regio Amersfoort nu personeel voor zoekt, staan in onze vacaturekrant op de pagina voor werkzoekenden. In deze krant staat ook hoe u kunt reageren op de vacature. Heeft u zelf een vacature, meld het ons via het vacatureformulier.

Regelingen

Wilt u meer weten over de bestaande regelingen en actualiteiten kijk dan op de Coronapagina.

Contact

Wilt u in gesprek met één van onze accountmanagers. Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier voor werkgevers of werkzoekenden in.

Ervaringen