Banenmarkt in Bunschoten

Werkgevers en werkzoekenden uit Bunschoten gaan op donderdagochtend 11 april met elkaar in gesprek op een Speedmeet. De banenmarkt wordt georganiseerd  door de Gemeente Bunschoten, Uitvoeringsorganisatie BBS en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort.

Werkzoekenden zijn welkom van 10.00 – 12.00 uur in het gemeentehuis aan Stadsspui 1 in Bunschoten. Werkzoekenden gaan deze ochtend met werkgevers in gesprek. Klikt het en kunnen ze iets voor elkaar betekenen, dan kunnen zij een vervolgafspraak maken. Het doel van de speedmeet is om werkzoekenden te helpen om een passende baan te vinden.

Werkgevers

Op de Speedmeet komen diverse werkgevers uit Bunschoten en omgeving zoals restaurant Spui76, zorg- en wooncentrum De Haven, King Arthur Groep en Pompsystemen Holland. Naast de aanwezigheid van werkgevers zal er een stand zijn met de ‘CV-dokter’. Hier kunnen werkzoekenden hun CV laten updaten. Ook is er een kleine zelfstandige aanwezig die met hulp van de Ondernemersladder en de Gemeente vanuit een bijstandspositie haar eigen onderneming is gestart. Werkzoekenden horen van haar hoe zij op deze wijze voor zichzelf kunnen beginnen.

Aanmelden voor de banenmarkt

Werkzoekenden uit Baarn, Bunschoten en Soest, maar ook uit omliggende gemeenten, zijn op donderdag 11 april welkom tussen 10.00 en 12.00 uur in het Gemeentehuis in Bunschoten. Zij moeten zich wel aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *