Direct naar content

Wie bij Defensie werkt, heeft de unieke kans om bij te dragen aan vrede en veiligheid. In Nederland en daarbuiten. Dat kan met of zonder uniform. Naast 40.000 militairen heeft Defensie zo’n 16.000 burgermedewerkers in dienst. Zij werken intensief met elkaar samen. Wat zijn je mogelijkheden als militair of burgermedewerker? Wat houdt het werk precies in? Wat bieden we je en wat verwachten we van je? Om antwoorden te krijgen op al deze vragen organiseert Defensie regelmatig een webinar speciaal voor werkzoekenden die staan ingeschreven bij UWV of de gemeente.

Via een online meetingstool kijk en luister je naar een recruiter van Defensie die je alles vertelt over dit bijzondere werk. Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon. Ook jij mag aan het woord komen. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vraag stellen.

De recruiter vertelt je alles over hoe het is om militair te zijn bij Defensie en over Defensie als werkgever. Daarnaast ontdek je meer over de verschillende krijgsmachtdelen (Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee) waar jij aan de slag kunt gaan. Wil je niet als militair aan de slag bij defensie? De recruiter verteld ook over de niet-militaire functie bij defensie.

Je kunt je aanmelden via de website van Defensie.

Flyer uitnodiging webinar Defensie