Wil jij werk doen waarmee je verschil maakt? Wil jij bijdragen aan de beste start voor moeder en pasgeboren kind? Heb jij een warme persoonlijkheid, ben je zorgzaam, dienstverlenend en leergierig? Laat je dan omscholen tot kraamverzorgende bij Naviva Kraamzorg. Op woensdag 21 april organiseren we van 10.30 tot 12.00 uur een online voorlichtingsbijeenkomst over dit opleidingstraject en het werken als kaamverzorgende.

In 15 maanden word je opgeleid tot kraamverzorgende. Een unieke kans, want je opleiding wordt geheel betaald door Naviva en na afloop krijg je meteen een contract. Je hoeft geen zorgachtergrond te hebben, al is het natuurlijk een voordeel als je dat wel hebt. De opleiding is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Naviva Kraamzorg, het WSP regio Amersfoort, ROC Midden Nederland en Deltion College. Met als doel: mensen die nu – om welke reden dan ook – geen werk hebben aan de baan helpen die bij hen past.

Lees meer over de functie, het opleidingstraject in bijgevoegde PDF: Kraamzorg, iets voor jou? 

Online Informatiebijeenkomst

Je bent van harte welkom bij onze online informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je meer over de opleiding en het werken als kraamverzorgende. Ook kun je zelf alle vragen stellen die jij hebt. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 april van 10.30 – 12.00 uur. Komt het jou beter uit in de avond, dan is er op maandag 19 april van 17.00 – 18.30 uur een tweede bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan onze informatiebijeenkomst?
Meld je dan aan door te mailen naar Dominique van Greevenbroek.