Direct naar content

Wil jij worden opgeleid tot verkeersregelaar? Op 3 november komt werkgever MPSS een presentatie geven over het werken als verkeersregelaar. Jij hebt als kandidaat dan ook alle kans om vragen te stellen over de functie en de werkgever.

Functie

Als verkeersregelaar ben je altijd in de buitenlucht en geniet je van de vrijheid. Je werkt alleen of met collega’s en leidt het verkeer veilig in goede banen op bouwterreinen, kruispunten, evenementen etc. Wij zoeken zowel parttime als fulltime verkeersregelaars. De opleiding voor de functie als verkeersregelaar duurt drie dagen en start eind november. De werkgever betaalt de opleiding. Als je in dienst komt, zijn er goede arbeidsvoorwaarden: nacht- en weekendtoeslag en een bonusregeling. Ook is er de mogelijkheid om je rijbewijs te behalen. De werkgever staat open voor alle doelgroepen.

Aanmelden

Als je interesse hebt in deze functie kan je je aanmelden voor de Meet & Greet verkeersregelaar op 3 november om 10.00 uur tot 11.30 uur door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden Verkeersregelaar