Ben jij handig, werk je nauwkeurig en heb je ervaring met het werken met zaagmachines en andere soorten gereedschap? Dan is de open dag voor trapmonteurs wat voor jou. Samen met ProStairs uit Bunschoten-Spakenburg organiseert het WSP regio Amersfoort op vrijdag 28 mei 2021 een open dag. ProStairs is op zoek naar meerdere trapmonteurs die zij zelf opleiden. Tijdens de open dag krijg je meer informatie over dit leerwerktraject en werken bij ProStairs.

ProStairs is op zoek naar 6 nieuwe monteurs. Zij hebben opleidingsmonteurs in dienst die alle monteurs die bij hen starten opleiden. Dit leertraject duurt ongeveer 2 maanden. Als monteur ga je bestaande trappen renoveren door heel Nederland. Dit doe je zonder hak- en breekwerk, met het renovatiesysteem van ProStairs.

Wie zoeken wij?

Het renovatiebedrijf zoekt handige monteurs die al ervaring hebben met het werken met zaagmachines en andere gereedschappen. Het liefst heb je een afgeronde opleiding houtbewerking/timmerman en het zou fijn zijn als je al werkervaring op hebt gedaan, maar dit hoeft niet.

Je hebt een Rijbewijs B, kunt goed zelfstandig werken en je bent oplossingsgericht. Je bent elke dag weer bij een andere klant, dus het is belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan.

Aanmelden

Wil je de open dag bijwonen? Vul dan onderstaande formulier in. Je ontvangt vlak voor 28 mei de tijd waarop je welkom bent en de aanvullende gegevens.

Aanmelden Trapmonteurs

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.