Samen met Drukkerij Wilco organiseert het WSP regio Amersfoort op 19 februari een speedmeet voor Operators. De drukkerij is op zoek naar kandidaten die als operator aan het werk willen. Zij worden opgeleid tot grafisch vakman. De speedmeet is op 19 februari van 10.00 tot 12.00 uur bij Drukkerij Wilco aan Vanadiumweg 9 in Amersfoort.

GeĂ¯nteresseerden krijgen een rondleiding door de drukkerij en ontvangen meer informatie over de functie. Daarna kan iedereen kort in gesprek met de werkgever.

Naar wie is de drukkerij op zoek?

De drukkerij is op zoek naar kandidaten die een vak willen leren, technisch inzicht hebben en flexibel, enthousiast, zelfstandig en kwaliteitsgericht zijn. Een grafische opleiding is een pré, maar hoeft niet.

De werkzaamheden

Als operator bedien je de machines voor het vouwen, binden, vergaren, snijden, naaien en overlijmen. Elke van deze grafische productiefuncties draagt bij aan het tot stand komen van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct: het boek. Dit doe je door het in- en afstellen van de machine, het bedienen van de machine, het controleren van de kwaliteit en volledigheid en het tijdig aanvullen van het productiemateriaal.

Ploegendienst

Je werkt in 3-ploegendienst en ontvangt daarvoor extra toeslag. Daarbij is de vroege dienst van 06.00 tot 14.00 uur (op vrijdag tot 12.00 uur). De late dienst is van 14.00 tot 20.00 uur (op vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur). De nachtdienst start om 22.00 uur en duurt tot 06.00 uur. Je draait 4 nachtdiensten na elkaar.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze speedmeet.