In verband met het coronavirus is dit event geannuleerd.

Wil jij je hard maken tegen fraude, witwassen en terrorismefinanciering? Ben je proactief, analytisch en houd je ervan om zaken tot in de puntjes uit te pluizen? Op 1 april 2020 organiseert het WSP regio Amersfoort een voorlichting voor mensen die deze opleiding willen gaan volgen.

Aanvulling: De bijeenkomst op 1 april gaat ivm de uitbraak van Corona niet door. We zoeken op dit moment naar een andere invulling. Zodra deze bekend is, laten we dit weten. Aanmelden kan nog wel tot 20 maart.

Wat ga je doen?

Als CDD/KYC (Customer Due Dilligence / Know Your Client) specialist controleer je of je (zakelijke) klanten voldoen aan de wet- en regelgeving. Je verzamelt en verwerkt klantinformatie en zoekt naar sporen van financiële criminaliteit. Je bekijkt de geldstromen. Wanneer je onjuistheden ziet, ga je het gesprek aan met de klant om alle informatie boven water te krijgen. Je geeft advies over het vervolgtraject van de klant. Jij bewaakt door jouw werkzaamheden hun goede naam.

Hoe word je nou zo’n speurneus?

Je start met een uitgebreid selectieproces waar een speeddate en selectie-bootcamp onderdeel van zijn. De opleider heeft jarenlange ervaring bij het ontwikkelen van financiële professionals. Daarom hebben zij een traject opgezet om jou klaar te stomen voor deze functie. Herken jij je in de volgende punten:

 • Je hebt vwo/hbo/wo werk-denk niveau (verkregen door werk en/of opleiding
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bezit de volgende competenties:
  Groot analytisch vermogen
  Goede rapportage vaardigheden
  Risicobewust
  Nauwkeurig
  Leergierig
  Resultaatgericht
  Perfecte communicatievaardigheden
  Zelfstandig en een goed beoordelingsvermogen

Wat krijg je ervoor terug?

Wanneer je geselecteerd bent, begin je met een korte opleiding die je afsluit met een erkend diploma. Vervolgens ga je aan de slag met jouw eerste project. Hier start je eerst nog met een aantal weken training om zo ook de processen en systemen van de bank te leren kennen. En verder:

 • Bieden we een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Vullen dat aan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede mobiliteitsregeling;
 • Baangarantie na het succesvol afronden van de training
 • Een uitdagende werkomgeving bij grote opdrachtgevers door heel Nederland.

Meld je dan aan voor de voorlichting en krijg meer informatie. Je kunt informatie vragen bij uw Adviseur Werk van UWV.

Aanmelden

Ivm de onrust rondom de uitbraak van het Corona-virus gaat de bijeenkomst op 1 april niet door. We zoeken op dit moment naar een andere invulling. Zodra dit bekend is, zullen we dit melden. Aanmelden is op dit moment niet meer mogelijk.