Het WSP regio Amersfoort organiseert samen met het WSP Gooi- en Vechtstreek en MB-ALL op donderdag 12 december een speedmeet voor werkzoekenden die willen werken als BOA.

Heb je interesse in een baan als BOA meld je dan snel aan. Je krijgt uitleg over wat een BOA precies doet, je hoort meer over de opleidingsmogelijkheden en hoe je in aanmerking komt voor het opleidingstraject. Daarbij is motivatie en werk- en denkniveau belangrijker dan je diploma’s. Wat het werk als BOA uitdagend maakt is de enorme diversiteit binnen de gemeenten. Omdat het een groot gebied is waarin je je beweegt is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Voordat je aan de slag gaat
Voordat je daadwerkelijk als BOA aan de slag gaat wordt je door MB-ALL klaargestoomd om ‘de straat op te gaan’. Van een selectie dag en een opleidingstraject tot sollicitatietraining. Want, solliciteren daar ontkom je, ook voor de functie van BOA, niet aan. Je komt in dienst van MB-ALL en gaat werken in een gemeente in de regio.

Over MB-ALL
MB-ALL is een landelijk werkende organisatie op het gebied van toezicht en handhaving. Zij leiden mensen op die vervolgens bij een gemeente aan de slag kunnen. Van BOA tot bouwinspecteur.

Meer weten over MB-ALL of over werken als BOA? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op 12 december in Hilversum via annelot.vandijck@uwv.nl