Faber organiseert op 16 maart 2021 in samenwerking met WSP regio Amersfoort een bijeenkomst waarbij geïnteresseerden meer informatie krijgen over werken in de bouw. Het evenement wordt gehouden op 16 maart van 14.00 tot 16.00 uur op een bouwlocatie in Amersfoort. De exacte locatie volgt nog.

Tijdens de dag krijgen geïnteresseerden een rondleiding van een vakkracht van Faber. Ook vertelt Faber meer over de organisatie en hoe kandidaten zich kunnen inschrijven.

Over Faber

Wij zijn één van de grootste bouwbedrijven van Nederland, maar dan wel zonder eigen projecten. Dit maakt dat wij je in elke stap van je loopbaan in de bouw helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij aan de slag gaat in een omgeving met een fijne werksfeer en aandacht voor jou als vakman. En dat je werkt met goed materiaal. Daar kiezen wij onze samenwerkingen op uit. Wat als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak! Dat is onze overtuiging.

Via Faber ga je als (leerling) vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Aanmelden

Meer informatie volgt. Je kunt je vast aanmelden door onderstaande formulier in te vullen.

Aanmelden Faber

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.