Het project Energiebox is een tijd geleden in Amersfoort van start gegaan. Hiervoor heeft het WSP regio Amersfoort de afgelopen maanden enkele coaches in samenwerking met JMA opgeleid. Omdat de vraag naar coaches toeneemt houden we weer een wervingsprocedure. Op 4 september 2020 houden wij om 10.00u een online voorlichting over de vacature en wervingsprocedure. Dit doen wij online, georganiseerd in MS Teams.

Wat wordt er van een coach verwacht?

Je moet een gemakkelijke gesprekspartner zijn. Je moet iemand zijn die goed omgaat met afsprakenbeheer en gemotiveerd zijn om mensen inhoudelijke adviezen te geven. Er wordt verwacht dat je een actieve bijdrage wil leveren aan de promotionele activiteiten rondom de Energiebox.

Maar natuurlijk ook:

  • Motivatie om als energieadviseur aan de slag te gaan
  • Aantoonbare affiniteit met duurzame ontwikkeling
  • Zeer goede sociale- en communicatievaardigheden
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Enige ervaring met MS office

Je moet minimaal 28 uur beschikbaar zijn. Het project loopt in elk geval door tot maart 2021 (mogelijk verlengd). De inkomsten zijn vastgesteld op 1244,-

Heb je belangstelling en wil je solliciteren dan ben je van harte uitgenodigd om te reageren, zodat wij een goede planning kunnen maken voor de bijeenkomst van 4 september 2020. Mochten de aanmeldingen te veel zijn (met betrekking tot MS TEAMS aantallen) dan wordt er een tweede tijdstip ingepland.

Aanmelden voor de online voorlichting energiecoach is helaas niet meer mogelijk.