Direct naar content

Denk jij na over een volgende stap in je loopbaan? Wil je sfeer proeven, geïnspireerd raken en mogelijkheden ontdekken? Het Leerwerkloket regio Amersfoort en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort organiseren van 11 tot en met 15 oktober een week vol afwisselende activiteiten, zowel live als digitaal, waarbij elke dag een andere sector centraal staat. Op donderdag 14 oktober staat de sector ICT centraal. We organiseren van 13.00 tot 16.00 uur een ICTafette op het Campus Connect Center ROC MN aan de Disketteweg 2-4 in Amersfoort.

Wil jij informatie over de verschillende beroepen, werkvelden en opleidingen binnen de ICT? Over praktijkervaringen horen van mensen die de overstap naar de ICT hebben gemaakt? En wil jij tips van ICT werkgevers zodat jij meer kans maakt op een leerwerkplek of traineeship binnen de ICT? Meld je dan nu aan voor de ICTafette.

Programma ICTafette

Vanaf 12.30 uur inloop en om 13:00 uur start het programma
Wij nemen je vanaf 13.00 uur in 3 rondes van 30 minuten mee in de wereld van ICT. Dit doen we aan de hand van een doordraaisysteem. Dus wees op tijd!

Er worden in de verschillende ruimtes voorlichtingen gegeven door werkgevers, opleiders en ervaringsdeskundigen. Na afloop van de 3 rondes heb je nog tijd om met alle partijen te praten tot uiterlijk 16.00 uur. De koffie staat voor je klaar!

Let op: voor dit evenement heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Dit betekent dat u een QR code moet laten zien van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag.

Bekijk in deze flyer ook het programma voor de rest van de week.

Aanmelden Love to Learn ICT