De tweede editie van Move2Social Regio Amersfoort gaat van start! Dat houdt in dat we met Rabobank Amersfoort-Eemland, het Regionaal Werkbedrijf, WSP regio Amersfoort en KplusV sociaal ondernemerschap in de regio een serieuze boost gaan geven. Wij weten dat er veel ondernemers in de regio zijn die maatschappelijke impact willen maken. Deze startende sociaal ondernemers of gevestigde sociale ondernemingen (tot drie jaar oud) worden door Move2Social Regio Amersfoort ondersteund, met als doel om hun sociale bedrijfsidee een vliegende start te geven of om hun bestaande sociale onderneming duurzaam te laten groeien. Dat is vorig jaar gelukt en dat gaan we dit jaar weer doen, daar kijken we naar uit!

We starten het versnellingsprogramma met een kick-off. Potentiële deelnemers kunnen tijdens de Kick-Off ontdekken of het programma iets voor hen is.

Datum en tijd:  Donderdag 30 januari 2020, 16:00 – 18:00
Locatie:            Rabobank Amersfoort-Eemland, vestiging aan de computerweg 12L.
Aanmelden:      Meld je aan via KplusV

Programma

16.00 uur:  Inloop
16.15 uur:   Welkom en introductie door Rabobank en het Regionaal Werkbedrijf
16:30 uur:  Ervaringen sociaal ondernemers eerste editie
17:00 uur:  Toelichting programma Move2Social Amersfoort door KplusV
17:15 uur:   Afronding
17:30 uur:  Netwerken met een hapje en drankje

Meer informatie Move2Social

Move2Social Regio Amersfoort roept startende sociaal ondernemers en gevestigde ondernemers (tot 3 jaar oud) die van hun onderneming een sociale onderneming willen maken in bovenstaande gemeenten op zich in te schrijven. Door deze inschrijving maken zij kans om deel te mogen nemen aan een begeleidingstraject van vier maanden waarmee ze hun onderneming een boost kunnen geven. De partners van Move2social Regio Amersfoort selecteren de meest kansrijke ondernemers.

De geselecteerde ondernemers werken tijdens het traject samen met experts uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid aan de (door)ontwikkeling van hun sociale onderneming. Het programma gaat in maart 2020 van start. Sociaal ondernemers kunnen zich tot 10 februari 2020 aanmelden voor het programma via de website van Move2Social.