Direct naar content

We organiseren vanuit het WSP regio Amersfoort op 11 oktober een bijeenkomst voor werkgevers en bestuurders over inclusief werkgeverschap. We nodigen je hierbij van harte uit voor de Keynote van Jitske Kramer ‘Join the Jam’ op dinsdag 11 oktober 2022. Deze wordt gehouden in Theater Streams Breede Beek aan de Kloosterstraat in Nijkerk.

Jitske Kramer geeft tijdens deze bijeenkomst een muzikale lezing over diversiteit en inclusie die mensen raakt en in beweging zet. Ze spreekt over nut en noodzaak van inclusie en diversiteit voor teams en organisaties. Jitske is één van de beste sprekers van Nederland. Ze is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze neemt je in haar verhalen mee op een boeiende reis naar menselijke vraagstukken en oplossingen.  Om de slagkracht en resultaten van organisaties te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken).

Jitske Kramer is naast spreker ook trainer en bestsellerauteur van onder andere Deep Democracy, Jam Cultures, Voodoo en co-auteur van Building Tribe en De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016).

Na de lezing is er een netwerkborrel waarin je met elkaar in gesprek kunt gaan over wat jou heeft geprikkeld en wat je meeneemt.

Programma

15.45 – 16.00 uur: Ontvangst
16.00 – 17.00 uur: Keynote ‘Join the Jam’
17.00 – 18.00 uur: Afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

We nodigen je uit om bij dit unieke event aanwezig te zijn.
Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden Jitske Kramer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.