Direct naar content

Het Leerwerkloket regio Amersfoort en de Gemeente Amersfoort organiseren met diverse partijen een inspiratiebijeenkomst Taal op de Werkvloer. De bijeenkomst wordt gehouden op 2 september van 15.00 tot 17.00 uur bij Bieze Food Group in Nijkerk. De bijeenkomst is voor alle werkgevers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort.

Aandacht voor basisvaardigheden loont!

Medewerkers met een lage (digitaal)taalvaardigheid hebben regelmatig moeite met het invullen van formulieren, het versturen van e-mails en het lezen van veiligheidsinstructies. Dit heeft gevolgen voor uw bedrijf. Inzet op het verstevigen van basisvaardigheden zorgt voor meer betrokken medewerkers, hogere productiviteit, lager ziekteverzuim, minder veiligheidsproblemen, meer doorgroeimogelijkheden en uiteindelijk financiƫle kansen voor uw bedrijf.

Inspiratiesessie

In de week van lezen en schrijven organiseren we daarom een inspiratiesessie voor regionale werkgevers. Met deze interactieve bijeenkomst willen we werkgevers een kijkje geven in de praktijk en hen de gelegenheid geven om met ons in gesprek te gaan. Met als doel dat werkgevers kansen en mogelijkheden ervaren om de stap te zetten richting meer aandacht voor taal op de werkvloer.

Programma

  • Welkom en opening door dagvoorzitter wethouder Cees van Eijk
  • In gesprek met werkgevers en werknemers over het rendement van aandacht voor taal op de werkvloer
  • Inzicht in de verschillende vormen en manieren van (digi) taalonderwijs op de werkvloer
  • Wat kost dat? En welke subsidiemogelijkheden zijn er?
  • Handvatten en ondersteuning om de volgende stap te zetten
  • Netwerkborrel

Aanmelden

Deelname is gratis. Meld je aan door een mail te sturen aan Hans Eijssink van het Leerwerkloket regio Amersfoort: hjj.eijsink@amersfoort.nl.