In verband met het coronavirus is dit event geannuleerd.

Op vrijdag 8 mei 2020 sluit het WSP regio Amersfoort aan bij het Ondernemers Inloopspreekuur voor ondernemers uit Soest en Soesterberg. Het Ondernemers Inloopspreekuur is een initiatief van de Bedrijven Management Organisatie Soest (BMO Soest) en de gemeente Soest. Ondernemers kunnen hier terecht met uiteenlopende vragen. Het spreekuur is elke vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur. Op 8 mei vindt het spreekuur plaats bij Ice World aan Weteringpad 7 in Soest.

Tijdens dit spreekuur zitten Nynke Minkema, bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Soest, Henk van Asch en Bas de Haas van de BMO Soest en Soester Zakenkring met een vertegenwoordiger van ONS-Netwerk Soesterberg en Soest Netwerkt klaar voor de ondernemers. Zij kunnen adviseren of sparren over alle zaken waar ondernemers tegenaan lopen. Vanuit het WSP sluiten accountmanagers Charlotte Meeuwissen en Mirjam van Kempen zich aan.

Ondersteuning bij vinden personeel

Bij veel ondernemers zijn personeelstekorten nu erg urgent. De werkgevers kunnen tijdens het spreekuur door het WSP direct persoonlijk geadviseerd worden over werving en selectie. Maar bijvoorbeeld ook over scholingstrajecten om werkzoekenden op te leiden tot passende medewerkers.
Het WSP regio Amersfoort is een samenwerking tussen de gemeenten in arbeidsmarktregio Amersfoort, UWV en Uitvoeringsorganisatie BBS (Baarn, Bunschoten en Soest). Werkgevers kunnen bij het WSP terecht voor kosteloze werving en selectie van personeel en vragen rondom scholing, subsidies en Social Return.

Kijk voor meer informatie over het Inloopspreekuur op de website van Zakelijk Soest.