Direct naar content

Wil jij kennismaken met de wereld van gas-, water-, elektra- en telecomleidingen en kabels? Kom dan naar de open dag bij TM Techniek. Op donderdag 16 september organiseert het WSP regio Amersfoort samen met TM Techniek en Van Voskuilen een open dag. Vanaf 13.00 uur ben je welkom bij TM Techniek aan de Voskuilerweg 49a in Woudenberg. 

Wil jij: een vak leren, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen? Buiten werken van grondwerker tot vakbekwaam monteur tot kraanmachinist? Meld je dan snel aan voor deze open dag. Je krijgt meer informatie over het vak en de mogelijkheden voor een BBL-opleiding waarbij je betaald gaat leren en werken.

Profiel

Rijbewijs B is een pré. Daarnaast heb je 2 rechterhanden en ben je in staat niveau 2 te halen. TM Techniek en Van Voskuilen uit Woudenberg maken graag kennis met je tijdens deze open dag. Ze laten zien wat het werk inhoudt en vertellen wat zij je kunnen bieden.

TM techniek

Samen geven wij leiding aan groei. Groei van het netwerk van gas-, water- en elektraleidingen door heel Nederland. Een combinatie van talent, vakmanschap én gereedschap. Die expertise, skills en kennis delen wij als ervaren specialist in engineering, uitvoering en onderhoud graag met jou. Met dit totaalpakket aan diensten gaan wij samen met jou de uitdaging professioneel en proactief aan. Of het nou om aanleg of renovatie gaat en van woonwijk t/m buitengebied en bedrijventerrein. Bij TM zijn wij project na project scherp op veiligheid en betrouwbaar in kwaliteit.

Van Voskuilen

Van Voskuilen is al jaren een begrip in de wereld van leidingen en kabels. De wereld waar we met een netwerk van mensen structuur geven aan de boven- en ondergrondse infra. Het aanleggen en onderhouden van connecties via gas-, water-, elektra- en telecomleidingen en kabels.

Aanmelden

Wil je kennis maken met deze bedrijven? Meld je aan door onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt voor 16 september alle aanvullende informatie over de open dag.

Aanmelden TM Techniek en Van Voskuilen