Direct naar content

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Het WSP regio Amersfoort organiseert in samenwerking met Klimaatroute op 28 oktober om 9.00 uur een informatiebijeenkomst voor de functie van Agent Duurzaam Wonen. De bijeenkomst wordt gehouden bij het WSP regio Amersfoort aan Stadsring 75 in Amersfoort. 

Functie

Jij helpt woningeigenaren en huurders bij het inzichtelijk maken van kansen om energie en kosten te besparen. Je enthousiasmeert mensen om kosteloos deel te nemen aan het project, je adviseert hen over de mogelijkheden om energie te besparen en overtuigt hen om te investeren in slimme maatregelen. Dit doe je face-to-face bij de klanten aan huis én telefonisch vanuit ons kantoor. Je werkt minimaal twee dagen per week waarbij je zelf je beschikbaarheid kan opgeven.

Bijeenkomst

De bijeenkomst start met een presentatie over het project. Vervolgens zal een medewerker informatie delen over de functie. Ben je hierna nog steeds enthousiast? Na de informatiebijeenkomst is er de mogelijkheid om 1 op 1 in gesprek te gaan voor een nadere kennismaking.

Aanmelden

Heb je een aanstekelijk enthousiasme en ben je klantgericht en commercieel ingesteld? Meld je dan vóór 26 oktober aan door een mail te sturen naar d.sahidi@amersfoort.nl. Graag ontvangen wij je contactgegevens en een cv.