Zie jij jezelf wel werken in de bouw of schildersbranche? Als stucadoor, timmerman of schilder bijvoorbeeld? Faber en WSP regio Amersfoort zijn op zoek naar mensen die aan de slag willen in de bouw. Op 16 maart 2021 gaat Faber graag met jou in gesprek.

Over Faber

Wij zijn één van de grootste bouwbedrijven van Nederland, maar dan wel zonder eigen projecten. Dit maakt dat wij je in elke stap van je loopbaan in de bouw helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij aan de slag gaat in een omgeving met een fijne werksfeer en aandacht voor jou als vakman. En dat je werkt met goed materiaal. Daar kiezen wij onze samenwerkingen op uit. Wat als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak! Dat is onze overtuiging.

Via Faber ga je als (leerling) vakman in de bouw of schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Aanmelden

Wil jij kennis maken met Faber? Meld je vóór 10 maart aan door je gegevens te mailen aan Taco Pijpers: TD.Pijpers@amersfoort.nl. Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging om in gesprek te gaan met Faber. Ook krijg je een rondleiding op de bouwplaats. Dit gebeurt persoonlijk en volgens de richtlijnen van de RIVM.