Wil jij je hard maken tegen fraude, witwassen en terrorismefinanciering? Ben je proactief, analytisch en houd je ervan om zaken tot in de puntjes uit te pluizen? Op 8 januari 2020 organiseert het WSP regio Amersfoort een voorlichting voor mensen die deze opleiding willen gaan volgen.

Wat ga je doen?

Als CDD (Customer Due Diligence) specialist ben jij diegene die checkt of je (zakelijke) klanten voldoen aan de wet- en regelgeving. Jij kent jouw klanten door en door, je hebt oog voor detail en daarmee ga je op zoek naar sporen van financiële criminaliteit. Als specialist ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en vastleggen van klantinformatie. Je bekijkt de bedrijfsstructuur en geldstromen van de klanten in jouw dossiers. Wanneer je onjuistheden signaleert dan ga je het gesprek aan met de klant om alle informatie boven water te krijgen. De uitkomsten verwerk je in een onderzoeksverslag en je beschrijft daarin onder andere de risico’s. Je geeft advies over het vervolgtraject van de klant. Jij hebt een zeer belangrijke taak, want jouw werkzaamheden bewaken de goede naam van onze klanten!

  • Ben jij proactief, analytisch en communicatief sterk;
  • Hou jij ervan om zaken tot in de puntjes uit te pluizen;
  • Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen?

Ben je daarnaast minimaal 32 uur per week beschikbaar, heb je hbo/wo werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift?

Dan komen we graag met jou in contact!

Wat krijg je ervoor terug?

Wanneer je geselecteerd bent, dan begin je met een korte opleiding waarin je de ins en outs van CDD leert. Deze opleiding sluit je af met een erkend diploma. Vervolgens ga je aan de slag met jouw eerste project. Hier start je eerst nog met een aantal weken training om zo ook de processen en systemen van de bank te leren kennen. En verder:

  • Bieden we een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Vullen dat aan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede mobiliteitsregeling;
  • Baangarantie na het succesvol afronden van de training
  • Een uitdagende werkomgeving bij grote opdrachtgevers door heel Nederland.

Interesse?

U kunt zich aanmelden via onderstaande formulier. Er worden op 8 januari 2020 twee sessies gehouden. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de tijd waarop u welkom bent. De bijeenkomst wordt gehouden bij het Werkplein aan Stadsring 75 in Amersfoort.

Let op

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal bezoekers van de voorlichtingsbijeenkomst op 8 januari en een extra bijeenkomst op 9 januari is bereikt. Bij succes wordt in maart opnieuw een voorlichting georganiseerd.