Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers industrieterreinen in Amersfoort en omgeving om zo op ludieke wijze kennis te maken met bedrijven. Op woensdagmiddag 23 september is het WSP van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig op Industrieterrein Calveen in Amersfoort. Wil je meer informatie over de dienstverlening van het WSP? Meld je dan aan voor een persoonlijk bedrijfsbezoek tijdens de tour of bezoek ons bij de bus. Je vindt ons bij Royal Topzorg aan Maanlander 43 in Amersfoort.

Door naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening. Heb je een vraag over personeel of sociaal ondernemen? Je krijgt bij het WSP een vast contactpersoon die je kosteloos helpt. Het WSP heeft zicht op alle werkzoekenden in de arbeidsmarktregio. Je accountmanager gaat in gesprek met kandidaten en kiest de beste mensen die passen bij je bedrijf. Daarnaast adviseert het WSP over eventuele financiƫle regelingen en leerwerktrajecten.

Plan je bezoek

Wil je dat we ook bij jouw bedrijf binnenstappen? Laat dit nu alvast weten door een mail te sturen aan communicatiewsp@amersfoort.nl. Je bent dan verzekerd van een bezoek. Ook is het mogelijk om tijdens de tour zelf naar onze bus te komen. Daarnaast bezoeken accountmanagers bedrijven op het terrein om meer informatie te geven of direct een afspraak te maken.

Richtlijnen rondom corona

We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. Zo spreken we iedereen buiten of bij regen overdekt. Daarbij houden we rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar.

Waar gaat de tour verder heen?

Kun je niet op 23 september of bezoek je ons liever op een andere locatie? We bezoeken alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. Bekijk het tourschema.