Wil jij aan het werk als techneut en je in het vak verdiepen door een traineeship te volgen? Meld je dan aan voor de voorlichtingsbijeenkomst van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort met Bluetech Engineering op 9 december.

Bluetech Engineering biedt diverse traineeships aan waarmee zij mensen willen opleiden als techneut. Tijdens een online voorlichtingsbijeenkomst op 9 december geven zij meer informatie over de traineeships die zij aanbieden.

Online presentatie

De presentatie wordt van 9.00 tot 12.00 uur gegeven via MS Teams. Je kunt deze volgen via je eigen computer of Ipad thuis. Tijdens een presentatie vertellen zij over de mogelijkheden, het toekomstperspectief en met welke bedrijven ze aan de slag gaan. Daarna is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Eisen

Het eerste traineeship start in het eerste kwartaal van 2021. Voor het traineeship ga je 40 uur per week aan het werk. Daarnaast ben je 4 – 8 uur bezig met studeren. De minimale eis is mbo 4 niveau. Je hoeft geen technische achtergrond te hebben, maar wel affiniteit met techniek. Daarnaast is het belangrijk dat je enthousiast, leergierig en gemotiveerd bent.

Informatie over de traineeships

Bluetech Engineering is gevestigd in Leusden. Wil je meer weten over de traineeships die Bluetech Engineering aanbiedt? Kijk dan op de website: https://www.bluetech-engineering.nl/

Aanmelden

Meld je aan door onderstaande formulier in te vullen.

Ook hebben we vooraf je CV en motivatie voor techniek nodig. Wil je deze sturen naar jane.dejonge@uwv.nl of marieke.vanramselaar@uwv.nl.

Aanmelden voorlichting traineeship techniek

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.