Direct naar content

Wil jij in de logistiek aan de slag? Wij zijn op zoek naar jou. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt in de logistiek. Er zijn op dit moment veel vacatures. Werkgevers zijn op zoek naar magazijnmedewerkers, orderpickers, laders, bijrijders of heftruckchauffeurs. Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort wil in samenwerking met Olympia Uitzendbureau in Amersfoort werkzoekenden opleiden voor deze branche. Zij kunnen het Werkpaspoort Logistiek behalen.

Wil je aan het werk in de logistiek? Bekijk of het Werkpaspoort Logistiek iets voor jou is.

Wat is het werkpaspoort?

Het traject om het werkpaspoort te halen, duurt in totaal zes maanden. Je gaat aan het werk via Olympia Uitzendbureau. Ondertussen volg je korte trainingen en cursussen waarbij je meer leert over werknemersvaardigheden, beroepsgerichte basisvaardigheden en kennis om in de logistiek te kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan een VCA certificaat, Basisopleiding Logistiek Medewerker of Heftruckcertificaat.

Baanintentie

Het project biedt je een goede basis om verder aan de slag te gaan in de logistiek. Tijdens de trainingen, krijg je een betaalde baan op basis van een uitzendovereenkomst bij Olympia. Doel is om je door te laten stromen naar een vaste baan via Olympia of een opdrachtgever.

Wie kan meedoen?

Je hebt geen ervaring nodig in de logistiek. Wel voldoe je aan de volgende competenties:

  • Je vindt het leuk om met je handen te werken
  • Je bent in staat veel te kunnen staan tijdens het werk, veel te kunnen lopen en te kunnen tillen
  • Je bent flexibel
  • Je vindt het leuk om te leren
  • Je kunt Nederlands begrijpen en spreken

Aanmelden

Bekijk de flyer voor meer informatie of neem contact op met accountmanager Steve Hamden van het WSP regio Amersfoort via SJ.Hamden@amersfoort.nl. Wil je je aanmelden voor het project? Stuur je CV en korte motivatie naar wspregio@amersfoort.nl onder vermelding van Werkpaspoort Logistiek.