Werkgevers anno nu zien kansen, ook in crisistijd. Zij kijken naar de persoonlijke kwaliteiten van werkzoekenden en hebben daardoor toegang tot een groot aanbod van gemotiveerd personeel. Dit vraagt soms meer tijd of extra aandacht, maar levert personeel én maatschappelijke impact op.

WerkgeversServicepunten uit het hele land en daarbij ook het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort, helpen met het vinden en verbinden van personeel. Met ondersteunende subsidies en regelingen. De nieuwe campagne ‘Werkgevers anno nu’ maakt ieder WerkgeversServicepunt (WSP) nog beter herkenbaar, vindbaar en bereikbaar voor werkgevers.

Wilt u meer weten over de werkvloer van morgen en werkgevers anno nu? Kijk op de regionale campagnesite: https://regio-amersfoort.werkgeversanno.nu/.

Morgen start vandaag

De werkvloer van morgen vraagt werkgevers anno nu. Het thema waarmee werkgevers geïnspireerd worden om voor slimme personeelsoplossingen te kiezen. Wie werft via WSP werkt aan een divers en inclusief personeelsbestand. Met jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en/of vluchtelingen. Allemaal gedreven mensen die het liefst vandaag nog aan de slag willen.

Samen positief werken aan de toekomst

Hoe meer werkgevers op de hoogte zijn van de kosteloze dienstverlening van de WerkgeversServicepunten, hoe meer mensen weer aan de slag kunnen. Misschien wel met een leerwerktraject, jobcoach, loonkostensubsidie of andere regeling. Zo biedt werkgeversanno.nu kansen en gaan we allemaal vooruit.

De campagne is opgezet door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, De Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt en de WerkgeversServicepunten.