Direct naar content

Woensdag 7 april was het zo ver! De open dag voor het leerwerktraject Zonnepanelenmonteur van het WSP regio Amersfoort in samenwerking met Covebo uitzendgroep. In totaal waren er 15 kandidaten enorm enthousiast en geïnteresseerd om in gesprek te gaan met Covebo voor deze mooie kans in de techniek.

Tijdens 2 op 2 gesprekken met Martijn Dubois en Naomi Veer kregen de kandidaten de kans hun motivatie toe te lichten voor het vak Zonnepanelenmonteur en tegelijkertijd de kans vragen te stellen. Na het gesprek was er de mogelijkheid direct kennis te maken met het vak door een rondleiding in het test- en kenniscentrum.

Meteen de ladder op

Kandidaten werden daar ook meteen getest op hoogtevrees, één van de eisen die gesteld word aan deze functie, door ze een hoge ladder op te laten klimmen. De kandidaten waren hier erg enthousiast over omdat ze meteen een goed beeld hadden van wat het werk nou daadwerkelijk inhoudt.

De dag is afgesloten met 15 leuke en succesvolle gesprekken waarvan 5 kandidaten mogen gaan starten aan het leerwerktraject en 2 kandidaten worden door bemiddeld naar een andere functie. Een geslaagde dag en iets wat wij vaker met Covebo gaan herhalen.

Wil jij ook zonnepanelenmonteur worden?

Heb jij ook interesse in de techniek? Meld je dan bij ons aan voor een oriëntatie gesprek en wie weet kan jij ook aan mooie carrière beginnen in de Techniek.

De werkgever biedt zij-instromers, maar ook ervaren kandidaten, een opleidingstraject met daarna gegarandeerd werk voor de komende jaren. Zij hebben de volgende eisen:

  • Technische affiniteit
  • Geen hoogtevrees hebben
  • Een rijbewijs B
  • Fysiek goede conditie
  • Motivatie om een nieuw vak te leren

Voldoe je aan deze eisen en heb je interesse in dit leerwerktraject? Stuur een mail aan Najat Ahmiane: Najat.Ahmiane@uwv.nl