WSP regio Amersfoort organiseerde met Welten op 8 en 9 januari drie succesvolle informatiebijeenkomsten voor CDD specialist. Op woensdag 8 januari vonden twee bijeenkomsten plaats. Vanwege de grote belangstelling is donderdag 9 januari een extra bijeenkomst ingepland. 

De bijeenkomsten zijn bezocht door bijna 50 belangstellenden. Zij kregen een uitgebreide presentatie over het werken als Customer Due Diligence specialist. Als CDD specialist controleer je of je zakelijke klanten voldoen aan de wet- en regelgeving.

Welten heeft veertien mensen geselecteerd die direct door zijn naar de volgende ronde. Twee mensen haken mogelijk later aan in verband met externe factoren. De mensen die door zijn, krijgen nu een intensieve training. Daarna mogen zij, eerst tijdens een proefperiode, aan de slag als CDD Specialist. De opleiding wordt afgesloten met een erkend diploma.

Ook via het WSP in Hilversum zijn informatie bijeenkomsten gehouden. Vanwege de grote belangstelling en behoefte aan CDD Specialisten, volgen er mogelijk nieuwe bijeenkomsten in maart. Meer informatie hierover volgt.