Heb je als werkgever vragen over financiële regelingen en mogelijkheden om werkzoekenden weer aan het werk te krijgen? Binnen het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort kan Marco Boersma je hierbij ondersteunen. Hij werkt als Adviseur Financiële Regelingen en kent hierdoor de mogelijkheden goed. Hij kan helpen bij het inventariseren van alle kansen en hoe je moet voldoen aan alle voorwaarden.

Bij de Rijksoverheid, gemeenten en UWV, maar ook bij de opleidingsfondsen van bedrijven zijn diverse ‘potjes’ met geld beschikbaar waarmee werkgevers werkzoekenden aan het werk kunnen helpen. Om aanspraak te kunnen maken op deze regelingen moet vaak voldaan worden aan specifieke voorwaarden. De Adviseur Financiële Regelingen inventariseert wat de mogelijkheden zijn en geeft een overzicht van de kansen. Recente wijzigingen in wet- en regelgeving die van invloed zijn op de arbeidsmarkt worden hierin ook meegenomen.

Persoonlijk bezoek

Marco Boersma deelt deze informatie met alle collega’s van de Werkgeversservicepunten in de arbeidsmarktregio’s Amersfoort, Utrecht, Gooi & Vechtstreek en Flevoland. Ook is hij beschikbaar voor bedrijven en instanties. Samen met een collega van het WSP komt hij ook graag langs bij bedrijven en instanties om de specifieke (personeels-)situatie door te nemen en op zoek te gaan naar mogelijkheden.

Op de pagina Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) informeren wij regelmatig over de verschillende financiële mogelijkheden en wijzigingen in wet- en regelgeving. Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Lees op deze pagina meer over de veranderingen.

Contact

Wil je meer informatie? Neem contact op met Marco Boersma. Hij komt graag langs. In een presentatie van ongeveer 45 minuten praat hij je bij over de impact van de WAB voor u als werkgever.

Contact

Marco Boersma

Adviseur Financiële Regelingen
06 11 46 90 17